Brie- og tomat-tarteletter inneholder
222 Kalorier,
12 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Brie- og tomat-tarteletter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brie- og tomat-tarteletter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8476 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brie- og tomat-tarteletter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 222.07 | 1 772.56 | 88.63 | Kcal |
Protein | 5.41 | 43.18 | 2.16 | gram |
Karbohydrat | 11.90 | 94.99 | 4.75 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 15.49 | 0.77 | gram |
Fett | 16.55 | 132.10 | 6.61 | gram |
Mettet fett | 7.69 | 61.38 | 3.07 | gram |
Salt | 0.68 | 5.45 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.97 | Kr 55.63 | Kr 2.78 | .- |
Hele oppskriften veier | 798 totalt | 798 pr porsj | 40 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stk
Forvarm stekeovnen til 200 C. Kjevle ut butterdeigen på en lettmelet overflate til et rektangel på 23 x 28 cm. Skjær deigen i 20 firkanter.
Legg en liten topp pesto på hver butterdeigbit. Legg deretter på en tomatskive og en skive brie. Krydre godt med salt og pepper.
Legg butterdeig-firkantene på en bakeplate og stek dem i ca 15 minutter eller til de er gylne. Server pyntet med basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5839)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift