Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi byttet ut spekeskinke med pepperoni og noen kokt skinke rester, og brukte hjemmelagd aioli som bare er majones med knust hvitløk. I tillegg la vi på en ny pestokremost vi fant i butikken,
Oppskriften inneholder 172 Kalorier, 19 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatsalat:
Kok opp vann. Kutt ett kryss i toppen av tomatene og legg dem i vannet noen minutter. ta opp og skrell dem. Hakk dem fint sammen med løk, hvitløk, olje og smak til med salt og pepper.
Del baguetter på langs. Smør aioli på og varm noen minutter i stekeovnen. De skal være litt sprø og varme.
Anretning:
1 halv baguett pr person. Fordel tomatsalaten utover. Dekk med 2 skiver spekeskinke. Pynt med pesto, balsamico og evt dressing. Vi bruker her aioli og masse spirer på toppen til pynt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 2118969446)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-10-21
Oppdatert dato:2017-10-21