Fotograf:
Møllerens
Fylte tomater med hveteris passer godt som en liten forrett eller til tapasbordet. Oppskriften inneholder
66 Kalorier,
5 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte tomater med hveteris 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte tomater med hveteris 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.45 | 245.87 | Kcal |
Protein | 1.21 | 4.48 | gram |
Karbohydrat | 5.43 | 20.09 | gram |
Kostfiber | 1.81 | 6.70 | gram |
Fett | 4.03 | 14.91 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 4.55 | gram |
Salt | 0.11 | 0.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.54 | Kr 20.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 480 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,68 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp rikelig med vann og tilsett grønnsaksbuljongen. Legg oppi to poser hveteris og la det småkoke i 15 minutter.
Skjær av toppen av tomatene og ta ut innmaten. Smelt smøret i en stekepanne og tilsett løk og paprika. La det surre til det blir mykt. Tilsett hveteris og pinjekjerner og bland alt sammen. Tilsett salt og pepper etter smak.
Legg fyllet i tomatene og sett de i en langpanne med litt vann i bunnen. Dekk til med aluminiumsfolie og stek de på 180 °C i 15-20 minutter. Server de fylte tomatene til kjøtt eller fisk.
Kilde: Møllerens
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4664 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 25992)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-02
Oppdatert dato:2009-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift