Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Fylte tomater er det mange varianter av. Denne kan og serveres kald. Oppskriften inneholder
303 Kalorier,
2 g Karbo,
4 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomater fylt med tunfiskblanding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomater fylt med tunfiskblanding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 302.94 | 820.06 | Kcal |
Protein | 3.96 | 10.72 | gram |
Karbohydrat | 2.32 | 6.28 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 2.30 | gram |
Fett | 30.68 | 83.05 | gram |
Mettet fett | 2.52 | 6.82 | gram |
Salt | 0.69 | 1.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 16.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 541 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,06 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del tomatene i 2 og skrap ut frøene. Smør pure på innsiden, sett de på en stekeplate i ovnen i ca 10 min på 200 grader.
Ta ut og kjøl ned.
Bland majones med sitronsaft, skall, tunfisk og kapers + litt salt og pepper.
Fordeles i skallene og varm dem raskt ovnen. Pynt med soltørkede tomater og basilikum.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1568 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31498)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Innlagt dato:2014-06-15
Oppdatert dato:2014-06-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift