Fotograf:Rosemarie Pettersen Som forrett eller smårett er denne nydelig. Passer og sammen med andre småretter på for eksempel en tapas anretning. Vi har tomater i hagen og har brukt disse. Her har vi og brukt ferdige små baguetter som er delt i skiver, penslet og sprøstekt.
Denne oppskriften har jeg fra før i basen, men her serverer vi med tomatsalaten på selve skivene av baguette
Skjær baguetten i runde skiver. Press hvitløk og bland den med olivenolje, smak til med salt og pepper. Smør dette utover skivene og legg de på bakeplate med ett bakepapir under. Stekes sprø i ovnen ved ca 200 grader i ca 5 minutter.
De kan og ristes i brødristeren før blandingen smøres på.
Tomatsalat:
Hakk dem fint sammen med hvitløk, olje og smak til med salt og pepper. Dryss over basilikum.
Server med 1 ss tomatsalat på hver
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34708)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2019-08-10
Oppdatert dato:2019-08-10