Fotograf:Synøve Dreyer Vakker og velsmakende salat med bringebær, avokado, rødløk og gressløk og som er ideell som forrett.
Oppskriften inneholder 104 Kalorier, 5 g Karbo, 3 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Nøtter, Skalldyr, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ha salt og pepper på kamskjellene.
Varm olje i en stekepanne og stek kamskjellene raskt på hver side.
Skyll og tørk salaten.
Del avokado i to og fjern steinen. Fjern skallet og skjær avokadoen i pene skiver.
Legg en neve småbladet salat på 4 tallerkener. Legg på skiver av rørløk og avokado. Legg på bringebær.
Bland sammen ingrediensene til dressingen.
Legg de stekte kamskjellene på salaten og drypp over dressing og finhakket gressløk rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 1537 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 31599)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2016-06-19
Oppdatert dato:2016-06-19