Broccoli- og kastanjeterrin inneholder
78 Kalorier,
11 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Broccoli- og kastanjeterrin har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Broccoli- og kastanjeterrin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3708 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Broccoli- og kastanjeterrin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.89 | 359.09 | Kcal |
Protein | 3.49 | 16.09 | gram |
Karbohydrat | 11.25 | 51.86 | gram |
Kostfiber | 1.41 | 6.50 | gram |
Fett | 1.79 | 8.25 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 2.54 | gram |
Salt | 0.13 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.13 | Kr 19.04 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 844 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm ovnen opp til 180 C. Kle en brødform med bakepapir.
Forvell eller dampkok broccolien 3-4 minutter til den så vidt er myk. La den renne godt av. Spar en firedel av de minste bukettene og finhakk resten.
Ha hakkede kastanjer sammen med brødsmuler, yoghurt og parmesan i en stor bolle og smak til med salt, muskat og pepper. Ha i den hakkede broccolien, bukettene og eggene, og bland godt.
Ha broccoliblandingen i formen. Sett den i en langpanne og hell på kokende vann til midtveis opp på siden av formen.
Bak terrinen i 20-25 minutter. Ta den ut av ovnen og hvelv den på et fat. Skjæres i skiver og serveres med poteter og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5943)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift