Brødstuffing til kalkun og kylling





Brødstuffing til kalkun og kylling oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Vi anbefaler ikke å fylle kalkunen med stuffing. Men du kan gjerne servere den ved siden av. Her er en supergod og saftig brødstuffing med sopp og urter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling.

Oppskriften inneholder 129 Kalorier, 15 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brødstuffing til kalkun og kylling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
3stkstore egg
0,75stkrustikk landbrød i terninger
200graromasopp delt i fire
2sssmør til steking
1stkfinhakket løk
2bunt(er)vårløk i tynne skiver
4dlfinhakket stilkselleri (stangselleri)
2ssgrovhakket frisk persille
2ssgrovhakket frisk oregano
2ssgrovhakket frisk salvie
2ssgrovhakket frisk timian
3feddfinhakket hvitløk
2tsflaksalt
1tsnykvernet pepper
1dlkyllingbuljong konsentrert
50grgrovrevet parmesan


Annonse



Næringsdeklarasjon for Brødstuffing til kalkun og kylling!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.21293.89Kcal
Protein5.9113.44gram
Karbohydrat14.8233.71gram
Kostfiber3.127.10gram
Fett4.4510.12gram
Mettet fett2.194.98gram
Salt2.445.55gram
Pris på oppskriftenKr 7.25Kr 16.49Kroner
Hele oppskriften veier1 820 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Forvarm stekeovn til 220 °C.
2. Legg brødterninger utover på et bakepapirkledd stekebrett. Sett brettet midt i stekeovn og tørk brødet i ca. 15 minutter. Avkjøl.
3. Fres sopp i en varm stekepanne med smør, ca. 5 minutter.
4. Ha i løk, vårløk, selleri, urter, hvitløk, salt og pepper og stek til grønnsakene er møre, 6-8 minutter.
5. Bland sammen brødterninger og grønnsaksblanding i en stor bolle. Visp sammen egg og buljong og hell det over brødblandingen. Dryss på parmesan og vend rundt til det er godt blandet.

Tilsett litt mer utblandet buljong om blandingen er tørr.
6. Ha blandingen i en godt smurt ildfast form. Dekk med aluminiumsfolie og stek brødstuffingen i stekeovn i ca. 30 minutter.
7. Fjern folien og stek til stuffingen har fått en fin og gylden farge, 25-30 minutter.
Server brødstuffingen til helstekt kalkun på Thanksgiving, eller et saftig kalkunbryst.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31800)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør
Innlagt dato:2014-12-19
Oppdatert dato:2014-12-19
Lesere: 1095 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brødstuffing til kalkun.Brødstuffing til kalkun.
Denne retten har 239,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dobbeldekker.Dobbeldekker.
Denne retten har 194,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødstuffing til kalkun og kylling.Brødstuffing til kalkun og kylling.
Denne retten har 129,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødkrutonger til lutefisk.Brødkrutonger til lutefisk.
Denne retten har 449,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brødkrutonger.Brødkrutonger.
Denne retten har 311,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Semmelknödel fra Bayern.Semmelknödel fra Bayern.
Denne retten har 178,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.