Brønnkarsesuppe med appelsin inneholder
58 Kalorier,
6 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Brønnkarsesuppe med appelsin har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brønnkarsesuppe med appelsin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3968 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brønnkarsesuppe med appelsin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.78 | 217.43 | Kcal |
Protein | 1.28 | 4.82 | gram |
Karbohydrat | 6.40 | 24.08 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 4.18 | gram |
Fett | 2.76 | 10.39 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 5.23 | gram |
Salt | 0.24 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 18.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 505 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha løken i oljen i en stor kjele og la den surre forsiktig i 5 minutter til den er myk. Rør om iblant. Fjern eventuelt store stilker fra karsen og ha den oppi sammen med løken. Legg på lokk og kok karsen i ca 5 minutter til den er myk.
Tilsett appelsinskall og -saft. Løs opp buljongterningen i 6 dl vann og ha det i kjelen. Legg på lokk og la det småkoke 10-15 minutter. Mens suppen koker, blandet du fløte og maismel.
Ha suppen over i matmølle og bland den godt. Sil den om ønskelig. Ha suppen tilbake i kjelen, tilsett fløtejevningen og smak til med salt og pepper.
Kok suppen forsiktig opp igjen og rør om til den så vidt tykner. Smak til og server med litt fløte eller yoghurt samt en appelsinbåt som krystes over suppen før servering
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5945)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift