Fotograf:Matprat.no Denne suppa kan varieres i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker.
Oppskriften inneholder 38 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær pølse i passe store biter. Finhakk løk.
Skrell poteter og resten av grønnsakene. Skjær poteter, sellerirot, gulrøtter og kålrot i terninger. Skjær purre i skiver og brokkoli i små buketter (og skjær stilken i biter)
Kok opp vann og buljong. Ha i poteter og grønnsaker og kok dem i ca. 8 minutter til de er møre.
Tilsett pølsebitene og la dem bli varme. Smak til med salt og pepper.
Suppen passer godt sammen med rundstykker, prøv for eksempel Opplysningskontoret for brød og korn sine grove rundstykker.
Denne suppa kan variere i det uendelige avhengig av hva du har i kjøleskapet og hvilke grønnsaker du liker. Du kan også tilsette pasta, ris, kikerter, linser eller bønner for å gjøre den drøyere, chili og hvitløk for å gjøre den hottere eller en fløteskvett for å gjøre den mildere. Litt revet parmesan eller annen ost på toppen er ekstra godt. Lager du en stor porsjon kan du mette mange, eller så har du middag i flere dagen – bare husk at du varmer opp det du har tenkt å spise!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36621)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2022-10-15
Oppdatert dato:2022-10-15