Fotograf:
Studio Dreyer-Hensley
Ovnsbakt brosme penslet med rød pesto og surret med serranoskinke. Dette er lag på lag med nytelse og et spennende møte mellom delikate råvarer. Oppskriften inneholder
118 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brosme på middelhavsvis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
12077 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brosme på middelhavsvis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.57 | 784.19 | Kcal |
Protein | 8.27 | 55.16 | gram |
Karbohydrat | 3.58 | 23.88 | gram |
Kostfiber | 0.75 | 5.00 | gram |
Fett | 7.63 | 50.89 | gram |
Mettet fett | 1.51 | 10.07 | gram |
Salt | 0.30 | 2.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.36 | Kr 55.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 668 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær brosmefilet i serveringsstykker og smør et tynt lag pesto på stykkene.
Surr serranoskinke rundt hvert fiskestykke og legg dem i en smurt ildfast form.
Stekes i ca. 12-15 minutter.
Potetaioli
Skrell potetene og kok dem sammen med hvitløken til alt er mørt.
Hell av vann, mos potetene, tilsett eggeplomme og rør godt.
Spe med oljen og tilsett melken litt om gangen.
Smak til med salt og pepper.
Grønnsaksstuing
Skjær grønnsakene i små terninger og stek dem lett i olje i en stekepanne.
Tilsett balsamicoeddik, rør inn smøret og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 28974)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-02-12
Oppdatert dato:2012-02-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift