Brosme på middelhavsvis





Brosme på middelhavsvis oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Ovnsbakt brosme penslet med rød pesto og surret med serranoskinke. Dette er lag på lag med nytelse og et spennende møte mellom delikate råvarer.

Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 4 g Karbo, 8 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Brosme på middelhavsvis er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgbrosme, ryggfilet
100grpesto, rød
4skive(r)serranoskinke

Potetaioli

200grpotet, melet type
2feddhvitløk
1stkeggeplomme
1dlolivenolje
5dlmelk
salt og pepper

Grønnsaksstuing

1stkrødløk
1stkpaprika, rød
1stkpaprika, grønn
2stkgulrot
2ssolje
0,5dlbalsamicoeddik
1sssmør
salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Brosme på middelhavsvis!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.53790.60Kcal
Protein8.2755.16gram
Karbohydrat3.5823.88gram
Kostfiber0.694.60gram
Fett7.7551.69gram
Mettet fett1.5610.41gram
Salt0.322.13gram
Pris på oppskriftenKr 8.36Kr 55.76Kroner
Hele oppskriften veier2 668 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skjær brosmefilet i serveringsstykker og smør et tynt lag pesto på stykkene.
Surr serranoskinke rundt hvert fiskestykke og legg dem i en smurt ildfast form.
Stekes i ca. 12-15 minutter.

Potetaioli
Skrell potetene og kok dem sammen med hvitløken til alt er mørt. Hell av vann, mos potetene, tilsett eggeplomme og rør godt. Spe med oljen og tilsett melken litt om gangen.
Smak til med salt og pepper.

Grønnsaksstuing
Skjær grønnsakene i små terninger og stek dem lett i olje i en stekepanne. Tilsett balsamicoeddik, rør inn smøret og smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28974)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-02-12
Oppdatert dato:2012-02-12
Lesere: 6697 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ovnsbakt brosme med grønnsaker og tomatsalsa.Ovnsbakt brosme med grønnsaker og tomatsalsa.
Denne retten har 89,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Brosme på middelhavsvis.Brosme på middelhavsvis.
Denne retten har 118,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.