Bruschetta med julepålegg



Bruschetta med julepålegg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Brød til overs? Lag et par deilige bruschetta med juleskinke til kvelds, så slipper du kaste brødet. Du kan selvfølgelig bytte ut juleskinka med sylte eller lammerull om du har det. Bruschetta med julepålegg er også en fin rett å sette på tapasbordet.

Oppskriften inneholder 131 Kalorier, 19 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bruschetta med julepålegg er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 502 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4skive(r)brød
2ssOlivenolje
0,5pakkekremost med pepper (á 125 g)
8skive(r)juleskinke
0,5boks(er)Bønnespirer

Syltet rødløk:

1stkRødløk
0,75dlVann
0,5dlSukker vanlig
0,25dlEplecidereddik
0,5tsSalt vanlig
0,25tsPepper sort




Kalorier og næringsinnhold i Bruschetta med julepålegg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier131.22513.48Kcal
Protein5.0819.88gram
Karbohydrat18.9774.23gram
Kostfiber1.766.89gram
Fett3.5013.70gram
Mettet fett0.662.58gram
Salt0.913.56gram
Pris på oppskriftenKr 5.40Kr 21.13Kr .-
Hele oppskriften veier783 totalt391 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo57,82 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Lag syltet rødløk først. Skrell rødløk, del den i to og skjær i tynne skiver. Kok opp vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter. Trekk kasserollen av platen og avkjøl.

Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.

2. Ha olje i en varm stekepanne og stek brødskiver på begge sider til de er gyllne og sprø. Legg skivene på et ark kjøkkenpapir, slik at overflødig olje renner av.

3. Smør skivene med kremost, legg på juleskinke og topp med rødløk. Pynt gjerne med spirer og nykvernet pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 36714)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smørbrød
Innlagt dato:2022-11-21
Oppdatert dato:2022-11-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bruschetta med julepålegg.Bruschetta med julepålegg.
Denne retten har 131,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.