Fotograf:Matprat.no Brød til overs? Lag et par deilige bruschetta med juleskinke til kvelds, så slipper du kaste brødet. Du kan selvfølgelig bytte ut juleskinka med sylte eller lammerull om du har det. Bruschetta med julepålegg er også en fin rett å sette på tapasbordet.
Oppskriften inneholder 131 Kalorier, 19 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Lag syltet rødløk først. Skrell rødløk, del den i to og skjær i tynne skiver. Kok opp vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter. Trekk kasserollen av platen og avkjøl.
Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.
2. Ha olje i en varm stekepanne og stek brødskiver på begge sider til de er gyllne og sprø. Legg skivene på et ark kjøkkenpapir, slik at overflødig olje renner av.
3. Smør skivene med kremost, legg på juleskinke og topp med rødløk. Pynt gjerne med spirer og nykvernet pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36714)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød Innlagt dato:2022-11-21
Oppdatert dato:2022-11-21