Fotograf:Matprat.no Byggrynsgrøt er næringsrik og har en deilig sødmefull smak. Servert med friske bær blir grøten en supergod frokost som gir deg en perfekt start på dagen. Her kan du variere med andre bær, frukt og nøtter. Grøten tar litt tid i forhold til for eksempel havregrøt
Legg byggryn i bløt i kaldt vann natten over. Hell fra bløtevannet.
Kok opp melk, ha i byggryn og la grøten småkoke i 30-40 minutter. Rør av og til slik at det ikke svir seg. Smak til med salt.
Server med friske bær.
Revet eple, hakkede nøtter og tørket frukt smaker også godt sammen med grøten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34851)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grøt Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27