Fotograf:
Norges sjømatråd
Dampet kveite med lime/kaperssaus inneholder
106 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Dampet kveite med lime/kaperssaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet kveite med lime/kaperssaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9139 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet kveite med lime/kaperssaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.69 | 690.02 | Kcal |
Protein | 5.98 | 39.04 | gram |
Karbohydrat | 3.54 | 23.11 | gram |
Kostfiber | 0.65 | 4.24 | gram |
Fett | 6.66 | 43.48 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 21.54 | gram |
Alkohol | 0.91 % | | | |
Salt | 0.21 | 1.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.89 | Kr 64.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 612 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,39 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fjern skinn og ben og skjær til fisken i litt store biter. Ha hvitvin, vann og krydder i en kjele. La det få koke opp sammen med fiskeavskjær.
La kraften få koke videre ca. 5 minutter. Sil den og damp fiskestykkene i kraften ca. 6 minutter. Bruk et skalljern (qestjern) og skjær strimler av limeskallet. Press ut saften.
Surr hakket løk i smør til den blir blank. Tilsett fiskekraft og kremfløte. Og la det få koke inn til sausekonsistens. Ha i limesaften og kapers. Lag sausespeil på varme tallerkener og legg fisken på.
Pynt med skallstrimler og halve limskiver. Serveres med nykokte ringeriks-(mandelpoteter eller middagsris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1173)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift