Fotograf:
Norges sjømatråd
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus inneholder
130 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 7 lesere
Lesere:
19142 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet kveite med reker og Noilly Prat saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 129.56 | 488.34 | Kcal |
Protein | 10.67 | 40.22 | gram |
Karbohydrat | 1.60 | 6.03 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.41 | gram |
Fett | 8.28 | 31.21 | gram |
Mettet fett | 3.64 | 13.72 | gram |
Alkohol | 0.82 % | | | |
Salt | 2.08 | 7.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.65 | Kr 55.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 508 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kveitefiléten i serveringstykker. Kok opp en vid kjele med vann tilsatt litt fiskebuljong, salt, og rosapepper
.Legg kveitestykkene ned i den kokende kraften, dra kjelen tilside og la dem trekke ca 10 minutter.Legg kveiteskivene over på et fat og hold dem varme.
Sil kokevannet.Rens og finhakk sjalottløken og surr den blank i olivenolje.
Tilsett Noilly Prat, fiskekraft og rosapepper og kok inn til det halve. Tilsett fløte og jevne ev med maisenna. Kok opp og smak til med salt.
Server sausen til den dampede kveiten sammen med nykokte mandelpoteter, lettkokt broccoli eller sukkererter og smørdampede babygulrøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1174)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift