Dansk øllebrød inneholder
226 Kalorier,
47 g Karbo,
5 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Dansk øllebrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dansk øllebrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7317 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dansk øllebrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 225.83 | 5 616.39 | 1 872.13 | Kcal |
Protein | 5.15 | 128.08 | 42.69 | gram |
Karbohydrat | 46.60 | 1 158.94 | 386.31 | gram |
Kostfiber | 4.23 | 105.20 | 35.07 | gram |
Fett | 0.74 | 18.40 | 6.13 | gram |
Alkohol | 0.53 % | 13.18 | 4.39 | gram |
Mettet fett | 0.11 | 2.74 | 0.91 | gram |
Salt | 0.57 | 14.08 | 4.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.79 | Kr 44.52 | Kr 14.84 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 487 totalt | 2 487 pr porsj | 829 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 82,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Rør ut gjæren i 1 ss varmt vann. Rør den inn i det andre vannet, ølet og melassen. Elt så inn melet med salt. Sett til heving på en varm sted til dobbel størrelse.
Kna til en god deig, bruk evt mer mel hvis nødvendig. Del deigen i 3 og legg hver deig i en brødform. Dekk til og sett til etterheving.
Sett i 200°C varm ovn i 10 minutter og reduser så varmen til 160°C og stek dem i ca 35-40 minutter. Kjenn etter om de er nok stekt før de tas ut og hvelves.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 17020)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Danmark
Innlagt dato:2004-02-09
Oppdatert dato:2004-02-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift