Fotograf:
Mat.no
Saftig brød med blåbær eller bjørnebær inneholder
257 Kalorier,
42 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Saftig brød med blåbær eller bjørnebær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Saftig brød med blåbær eller bjørnebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7814 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Saftig brød med blåbær eller bjørnebær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 257.46 | 8 115.14 | 2 028.78 | Kcal |
Protein | 7.08 | 223.16 | 55.79 | gram |
Karbohydrat | 41.63 | 1 312.18 | 328.04 | gram |
Kostfiber | 3.59 | 113.16 | 28.29 | gram |
Fett | 6.16 | 194.16 | 48.54 | gram |
Mettet fett | 3.46 | 109.06 | 27.26 | gram |
Salt | 0.61 | 19.26 | 4.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.76 | Kr 55.48 | Kr 13.87 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 152 totalt | 3 152 pr porsj | 788 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
brød
I stekeovnen på nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter
Bruk halvparten av vannet til å legge helkorn og rosiner i bløt noen timer, eller over natten. Varm opp melken sammen med resten av vannet. Tilsett helkornblandingen slik at det hele holder om lag 37°C. Rør ut gjæren i blandingen og tilsett tyttebærsyltetøy, salt og mel. Elt til en jevn og passe fast deig.
Dryss litt mel over, dekk til med plast og la deigen stå til heving på lunt sted 30-40 minutter. Kna deigen sammen og del opp i emner. Form brødet rundt eller avlangt etter ønske. Dekk til brødene og la de etterheve til nesten dobbel størrelse. Pensle med vann og stek på nederste rille i ovnen.
Avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 291)
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift