1. Hell det fingervarme vannet i en bolle, og bland det med oljen. Løs opp gjæren i vannet.
2. Tilsett sukker, salt og mel litt etter litt. Elt deigen til den er smidig. La den heve i 40 min.
3. Ta deigen opp, strø mel på bordet, og elt deigen blank og smidig.
4. Del deigen i 6 like store deler. Kjevle deigen ut til avlange deigplater (ca. 30 cm).
5.Rør sammen alle ingrediensene til fyllet. Spre 1/6 av fyllet ut på hver deigplate.
6. Rull deigen sammen, og legg rullene på 2 plater med bakepapir. La rullene heve i ½ time. Sett stekeovnen på 250 °C. Stek hver plate i 15 min., til bagettene har fått en gyllen farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26295)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-08-20
Oppdatert dato:2020-05-20