Dyrekjøtt med rosenkål inneholder
69 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Dyrekjøtt med rosenkål har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dyrekjøtt med rosenkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9238 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dyrekjøtt med rosenkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.33 | 601.58 | Kcal |
Protein | 9.04 | 78.44 | gram |
Karbohydrat | 4.89 | 42.43 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 16.14 | gram |
Fett | 0.64 | 5.55 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 3.47 | gram |
Alkohol | 0.59 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.81 | Kr 93.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 206 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin dypfryst kjøtt. Gni kjøttet med salt og pepper.
Fres skivet løk, hakket hvitløk og gulrotskiver i litt olje. Tilsett krydder og hell på eddik, vin og vann. Gi marinaden et oppkok. Avkjøl den. La steken trekke i marinaden natten over.
Legg steken i langpanne og hell vel halvparten av marinaden over den. Stek ved ikke for sterk varme høyt i ovnen ved 175 C i 1 t 45 min til 2 timer til den er mør. Den kan gjerne være svakt rosa inni.
Ta steken opp og hold den varm.
Hell sjyen med grønnsakene gjennom en sikt, så grønnsakene moses.
Varm sausen og smak den til med ripsgelé og mer salt og pepper. Den skal smake friskt av pepper.
Kok rosenkål i lettsaltet vann mens steken står i ovnen. Hell kokevannet fra og la kålen renne godt av. Vend rosenkålen i litt smør før servering.
Server steken på varmt fat med rosenkål, saus og kastanjepuré (fra boks) til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9996)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift