Dyrekjøtt med rosenkål



Dyrekjøtt med rosenkål inneholder 69 Kalorier, 5 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Dyrekjøtt med rosenkål har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrekjøtt med rosenkål er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 9238 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
Ca 1,75kghjortestek
1dashsalt
1dashpepper
2kgrosenkål

Marinade:

3stkløk
3stkgulrøtter
2feddhvitløk
timian
laurbærblad
3dleddik
3dlrødvin
3dlvann
olje
1dlripsgelé til sausen
1dlripsgelé til sausen




Næringsdeklarasjon for Dyrekjøtt med rosenkål!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.33601.58Kcal
Protein9.0478.44gram
Karbohydrat4.8942.43gram
Kostfiber1.8616.14gram
Fett0.645.55gram
Mettet fett0.403.47gram
Alkohol0.59 %
Salt0.080.74gram
Pris på oppskriftenKr 10.81Kr 93.80Kroner
Hele oppskriften veier5 206 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo28,21 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Tin dypfryst kjøtt. Gni kjøttet med salt og pepper.

Fres skivet løk, hakket hvitløk og gulrotskiver i litt olje. Tilsett krydder og hell på eddik, vin og vann. Gi marinaden et oppkok. Avkjøl den. La steken trekke i marinaden natten over.

Legg steken i langpanne og hell vel halvparten av marinaden over den. Stek ved ikke for sterk varme høyt i ovnen ved 175 C i 1 t 45 min til 2 timer til den er mør. Den kan gjerne være svakt rosa inni.

Ta steken opp og hold den varm.

Hell sjyen med grønnsakene gjennom en sikt, så grønnsakene moses.

Varm sausen og smak den til med ripsgelé og mer salt og pepper. Den skal smake friskt av pepper.

Kok rosenkål i lettsaltet vann mens steken står i ovnen. Hell kokevannet fra og la kålen renne godt av. Vend rosenkålen i litt smør før servering.

Server steken på varmt fat med rosenkål, saus og kastanjepuré (fra boks) til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9996)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 119,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortestek med fløtesaus.Hjortestek med fløtesaus.
Denne retten har 92,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortestek.Hjortestek.
Denne retten har 74,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp ny.Hjortefilet med risotto, kastanjepure og sopp.
Denne retten har 134,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.