Fotograf:
Kylling.no
Ekte karamellpudding 2 inneholder
189 Kalorier,
16 g Karbo,
5 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Ekte karamellpudding 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ekte karamellpudding 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
32749 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ekte karamellpudding 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.99 | 366.98 | Kcal |
Protein | 5.41 | 10.51 | gram |
Karbohydrat | 15.85 | 30.78 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 11.55 | 22.43 | gram |
Mettet fett | 6.23 | 12.10 | gram |
Salt | 0.16 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.65 | Kr 7.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 553 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha sukkeret i en 1 ½ l form, og sett den på en middels varm kokeplate. Varm opp sukkeret til det har smeltet og er kastanjebrunt. Drei formen av og til slik at den blir jevnt glassert.
Kok opp melk, fløte, sukker og frøene fra en vaniljestang. Avkjøl blandingen og rør inn lett piskede egg. Sil blandingen over i den glasserte formen. La formen stå i 10 minutter før den settes i ovnen (Røren "setter" seg, hindrer luftbobler).
Stek karamellpuddingen ved 125 °C i vannbad i ca. 2-3 timer.
Mot slutten av steketiden kan du kjenne med baksiden av en vætet skje om overflaten er fast. I så fall er puddingen ferdig. Avkjøl puddingen i formen til neste dag. Hvelv karamellpuddingen på fat før servering og pynt med pisket krem og bringebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24237)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-05-16
Oppdatert dato:2007-05-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift