Enchiladas, røde inneholder
224 Kalorier,
19 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Enchiladas, røde har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Enchiladas, røde er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
8159 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Enchiladas. røde!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.06 | 795.41 | Kcal |
Protein | 7.63 | 27.09 | gram |
Karbohydrat | 19.09 | 67.77 | gram |
Kostfiber | 2.52 | 8.95 | gram |
Fett | 12.46 | 44.23 | gram |
Mettet fett | 5.63 | 19.99 | gram |
Salt | 1.45 | 5.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.68 | Kr 37.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 130 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rist ancho-chilien i tørr stekepanne på middels varme i 1-2 minutter, mens du rister på pannen ofte. Når de har kjølnet splitter du dem forsiktig, fjerner stilken og frøene, og river belgene i biter. Legg dem i en bolle, dekk så vidt med varmt vann, og la dem ligge i bløt 20 minutter.
Ha chilien sammen med litt av bløtevannet i en hurtigmikser. Tilsett tomater, løk, hvitløk og koriander. Kjør til det er en mos.
Varm 1 ss maisolje i en stekepanne. Ha i pureen og la det småkoke over middels varme i 3-4 minutter mens du rører. Smak til med salt og pepper, og rør inn rømmen. Ta vekk fra varmen og sett det til side.
Varm 1 ss maisolje i en liten stekepanne, stek chorizo-pølsene noen minutter til de er lett brunet. Ha litt saus over og sett pannen til side.
Forvarm stekeovnen til 180 C. Varm 2 ss maisolje i en stekepanne. Dypp en tortilla i sausen, legg den i pannen og stek noen sekunder mens du rister pannen forsiktig. Snu og gjenta.
Skyv tortillaen over på en tallerken, legg på litt av pølsebitene og rull sammen. Legg i ett lag i en ildfast form. Hell sausen over, dryss med parmesan og stek i ca 20 minutter
Enchiladas betyr ”fylt med chili”, og alle typer er populære småretter i Mexico.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6276)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Mexico
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift