Fersken mousseterte inneholder
147 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fersken mousseterte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fersken mousseterte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2554 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Fersken mousseterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 146.60 | 1 933.65 | 241.71 | Kcal |
Protein | 4.59 | 60.54 | 7.57 | gram |
Karbohydrat | 18.78 | 247.71 | 30.96 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 21.50 | 2.69 | gram |
Fett | 5.54 | 73.07 | 9.13 | gram |
Mettet fett | 1.19 | 15.70 | 1.96 | gram |
Salt | 0.14 | 1.82 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 79.54 | Kr 9.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 319 totalt | 1 319 pr porsj | 165 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Bland knuste grahamskjeks med hakkede pekannøtter, margarin og honning. Trykk deigen ut i bunnen av en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter. Varm opp ferskenjuicen i en gryte. Tilsett oppbløtt gelatin og la det kjøle av.
Skjær fersknene i skiver og sett ferskenskiver, farin og sitronsaft i kok. La det surre i ca. 5 min. eller til fersknene er møre. Rør vaniljesukker i. Legg halvdelen av fersknene til side.
Findel resten av fersknene i en foodprocessor og tilsett yoghurt, cottage cheese og juicen med gelatin. Kjør det hele sammen til en glatt krem. Legg de gjemte ferskner på kakebunnen og hell yoghurtmassen over og avkjøl i 3 timer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22358)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-25
Oppdatert dato:2006-06-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift