Fersken mousseterte



Fersken mousseterte inneholder 147 Kalorier, 19 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Fersken mousseterte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fersken mousseterte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2554 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlsmuldrede grahamskjeks
0,5dlhakkede pecannøtter
3sssmeltet margarin
3sshonning
1dlferskenjuice el. appelsinjuice
4blad(er)gelatin
3stk storskrelte ferskner, friske helst
0,5dlfarin
1ssfriskpresset sitronsaft
1ssvaniljesukker
2dlyoghurt smakt til med vanilje
2dlcottage cheese




Kalorier og næringsinnhold i Fersken mousseterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier146.601 933.65241.71Kcal
Protein4.5960.547.57gram
Karbohydrat18.78247.7130.96gram
Kostfiber1.6321.502.69gram
Fett5.5473.079.13gram
Mettet fett1.1915.701.96gram
Salt0.141.820.23gram
Pris på oppskriftenKr 6.03Kr 79.54Kr 9.94.-
Hele oppskriften veier1 319 totalt1 319 pr porsj165 pr stk gram
Energiprosent fra karbo51,24 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland knuste grahamskjeks med hakkede pekannøtter, margarin og honning. Trykk deigen ut i bunnen av en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter. Varm opp ferskenjuicen i en gryte. Tilsett oppbløtt gelatin og la det kjøle av.

Skjær fersknene i skiver og sett ferskenskiver, farin og sitronsaft i kok. La det surre i ca. 5 min. eller til fersknene er møre. Rør vaniljesukker i. Legg halvdelen av fersknene til side.

Findel resten av fersknene i en foodprocessor og tilsett yoghurt, cottage cheese og juicen med gelatin. Kjør det hele sammen til en glatt krem. Legg de gjemte ferskner på kakebunnen og hell yoghurtmassen over og avkjøl i 3 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22358)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-25
Oppdatert dato:2006-06-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ferskenpai 2.Ferskenpai 2.
Denne retten har 238,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nektarinterter.Nektarinterter.
Denne retten har 240,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskenterte med mandelkrem.Ferskenterte med mandelkrem.
Denne retten har 296,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.