Fiskeelskerens fisk - seibiff inneholder
104 Kalorier,
5 g Karbo,
15 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fiskeelskerens fisk - seibiff har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskeelskerens fisk - seibiff er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2414 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskeelskerens fisk - seibiff!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.90 | 323.91 | Kcal |
Protein | 14.59 | 45.48 | gram |
Karbohydrat | 5.08 | 15.84 | gram |
Kostfiber | 5.14 | 16.02 | gram |
Fett | 1.66 | 5.18 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 1.50 | gram |
Salt | 0.69 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.79 | Kr 21.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 247 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell løken og skjær den i tynne ringer. Vask og rens grønnsakene og skjær dem i små biter/terninger. Forvelles. Åpne bønneboksen og la bønnene renne av. Blandes sammen i en kjele og smørdampes lett.
Skjær fisken i serveringsstykker. Vend dem i en blanding av mel, salt og pepper. Rist av overflødig. La smør/olje bli nøttebrunt i pannen og brun fisken pent.
Ha løken innimellom fiskestykkene og stek alt samtidig. Slå over en vannskvett og la løk og fisk surre til gjennomtrukket. Server fisk, løk og grønnsaker med litt pesto og friske urter. Ha ev god potetmos til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28327)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-03-27
Oppdatert dato:2011-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift