Fiskesuppe med blåskjell 2 inneholder
74 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fiskesuppe med blåskjell 2 har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesuppe med blåskjell 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7767 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med blåskjell 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.89 | 424.90 | Kcal |
Protein | 6.40 | 36.80 | gram |
Karbohydrat | 4.39 | 25.24 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 4.77 | gram |
Fett | 3.23 | 18.57 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 5.35 | gram |
Salt | 0.44 | 2.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.96 | Kr 22.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del fisken i litt store terninger. Legg disse og purren i kokende buljong. La fisk og purre trekke til de er ferdige. Ha i blåskjellene og smak til suppen.
Mens suppen koker, smelter man smøret i en panne og steker loffterningene gylne. Ta pannen av platen og rør i terningene til de blir sprø.
Legg majonesen i suppebollen. Visp først litt av det tynne av suppen i majonesen. Hell så resten i.
Server suppen i forvarmede tallerkener og strø loffterninger over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13383)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-10
Oppdatert dato:2003-05-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift