Fotograf:
Alf Børjesson
Fiskesuppe med fennikel inneholder
84 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Fiskesuppe med fennikel har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskesuppe med fennikel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskesuppe med fennikel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.22 | 494.46 | Kcal |
Protein | 7.08 | 41.57 | gram |
Karbohydrat | 5.04 | 29.59 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 2.41 | gram |
Fett | 3.88 | 22.78 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 7.46 | gram |
Salt | 0.35 | 2.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.23 | Kr 30.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 348 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp fiskefond og vann på svak varme så det ikke går for fort.
Rens og del fennikelen i fire langsetter, deretter i tynne skiver.
Skjær fisken i store terninger.
Legg fennikel og fisk i suppen og la den trekke videre i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomkokt.
Tilsett blåskjell med laken og varm suppen.
Tilsett fløte, sitronsaft og smak suppen godt til med krydder.
Pop-overs:
Legg en liten klump smør/margarin i muffinsformer og sett dem inn i ovnen på 230 °C til de er riktig varme. Jo varmere dess bedre. Ikke bli redd om smøret blir temmelig brunt.
Visp sammen ingrediensene til røren og fordel den i de varme formene.
Stek småbrødene midt i ovnen ved 230 °C i ca. 10 minutter.
Skru ned varmen til 180 °c og stek dem videre til de er godt gjennomstekte og godt hevet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23252)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-14
Oppdatert dato:2007-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift