Flatbrød fra Gol inneholder
192 Kalorier,
36 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Flatbrød fra Gol har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flatbrød fra Gol er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Flatbrød fra Gol med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 191.79 | 2 412.24 | 201.02 | Kcal |
Protein | 6.88 | 86.53 | 7.21 | gram |
Karbohydrat | 36.39 | 457.70 | 38.14 | gram |
Kostfiber | 4.18 | 52.57 | 4.38 | gram |
Fett | 1.15 | 14.46 | 1.21 | gram |
Mettet fett | 0.21 | 2.64 | 0.22 | gram |
Salt | 0.46 | 5.75 | 0.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.44 | Kr 18.11 | Kr 1.51 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 258 totalt | 1 258 pr porsj | 105 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
flatbrød
Bland sammen alt melet og saltet. Ha i melk og elt godt. Deigen skal være smidig.
Lag en pølse og merk av emner. Dekk den med ett håndkle mens du baker ut emnene.
Elt emnet godt, det skal være rundt og uten sprekker.
Kjevles ut til en tynn leiv. Bruk byggmel. Kjevle godt og jevnt.
Pas på så den ikke henger seg fast i bordet, bruk en bakestikke. Bruk gjerne rutet kjevle.
Børst av overflødig mel og løft den opp på takken. Trins lett over og stek pent på begge sider.
Legges i stabel med lett press når det er ferdig.
Oppbevares tørt og luftig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2846)
Tilberedningstid:
120 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Flatbrød
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-25
Oppdatert dato:2002-12-25
Lesere:
5257 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift