Fransk eggerett inneholder
200 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Fransk eggerett har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk eggerett er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4471 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk eggerett!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.91 | 298.45 | Kcal |
Protein | 10.17 | 15.18 | gram |
Karbohydrat | 0.98 | 1.46 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.04 | gram |
Fett | 17.25 | 25.75 | gram |
Mettet fett | 8.11 | 12.11 | gram |
Salt | 0.58 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.87 | Kr 7.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 597 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skill eggeplommer og -hviter. Visp eggehvitene stive med krydder.
Spe fløten forsiktig i eggehvitene. Det må ikke røres så kraftig at hvitene faller sammen. hell massen i godt smurt ildfast fat.
Lag fordypninger i eggehvitene og legg eggeplommene i dem.
Stek retten til eggehvitene er så vidt stivnet. midt i ovnen ved 200 C i ca 15 min.
Dryss klippet persille over.
Server retten med ristet brød og salat som en lett kveldsrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12257)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift