Fransk rabarbrakake inneholder
143 Kalorier,
19 g Karbo,
2 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fransk rabarbrakake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk rabarbrakake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4608 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk rabarbrakake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 142.76 | 395.45 | Kcal |
Protein | 1.76 | 4.88 | gram |
Karbohydrat | 18.98 | 52.57 | gram |
Kostfiber | 2.90 | 8.03 | gram |
Fett | 6.00 | 16.62 | gram |
Mettet fett | 3.65 | 10.11 | gram |
Salt | 0.13 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.42 | Kr 17.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 108 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 53,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær rabarbrastilkene ut i små stykker og bland dem med sukkeret. Ha det i stor paiform(eller en fuktet leirform), som er smurt med halvsmeltet smør. Dryss rasp over og hell smeltet smør på. Pisk eggehvitene stive.
Tilsett 2 ss. av sukkeret og pisk hvitene stive igjen. Vend resten av sukkeret forsiktig i og legg marengsen over rabarbraene.
Bak desserten ved 150 grader i ca. 40 minutter Til denne kake spises krem eller råkrem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22261)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift