Frokostbrød etter gammel oppskrift inneholder
229 Kalorier,
44 g Karbo,
6 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Frokostbrød etter gammel oppskrift har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Frokostbrød etter gammel oppskrift er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9269 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frokostbrød etter gammel oppskrift med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 228.96 | 1 179.14 | 589.57 | Kcal |
Protein | 6.07 | 31.26 | 15.63 | gram |
Karbohydrat | 44.17 | 227.48 | 113.74 | gram |
Kostfiber | 1.94 | 9.99 | 5.00 | gram |
Fett | 2.68 | 13.80 | 6.90 | gram |
Mettet fett | 0.66 | 3.40 | 1.70 | gram |
Salt | 1.27 | 6.52 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.07 | Kr 10.66 | Kr 5.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 515 totalt | 515 pr porsj | 258 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 77,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Bland alt det tørre og rør inn melken til slutt
Arbeid godt og del deigen i 2 deler som formes runde.
Legges på smurt plate og skjær ett dypt kors i hver del.
Stekes fort i varm ovn. 250grader.
Dette er en gammel norsk oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967170)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-17
Oppdatert dato:2002-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift