Fotograf:Frukt.no Hva smaker vel bedre enn nybakte lune frokostmuffins bakt med grovt mel, havregryn og kjærlighet? Bak gjerne dobbel porsjon og pytt i fryseren til senere.
Sett ovnen på 180°C.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland inn olje og kesam, og deretter resten av ingrediensene.
Rør godt.
Fyll ca. 16 muffinsformer (ikke fyll helt opp - de vil heve seg, så 2/3 holder).
Stek muffinsene i ovnen i 25-30 minutter.
Spar gjerne litt hakkede valnøttkjerner og havregryn og ha på toppen før du steker dem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33973)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-06-15
Oppdatert dato:2018-06-15