Fotograf:Axa Farlig gode sjokolademuffins der sødmen kommer fra honning og banan i stedet for sukker. Havregryn og egg gjør at proteininnholdet ligger høyt, og gjør disse muffinsene perfekte hvis du er sugen på noe godt etter treningen eller som mellommåltid.
Oppskriften inneholder 240 Kalorier, 20 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
1. Miks havregrynene til mel.
2. Visp egg og honning. Tilsett havremel, kakao, salt, kokos og bakepulver.
3. Bland i en moset banan og melk.
4. Hell røren i muffinsformer. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
5. Nyt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Axa
(Intern: 34742)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2019-10-27
Oppdatert dato:2019-10-27