Fyllt horngjel med pesto



Fyllt horngjel med pesto inneholder 97 Kalorier, 3 g Karbo, 14 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Fyllt horngjel med pesto har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fyllt horngjel med pesto er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3028 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 2stkhorngjel
0,5bunt(er)persille
1,5håndfull(er)frisk basilikum
2feddhvitløk, knust
1stkløk
1dashSmør
Rugmel
0,5kgnye små poteter
3stkgulrøtter
100grerter
Olje

Pesto:

50grparmesanost
0,5bunt(er)basilikum
Olivenolje
Ca 5,5feddhvitløk
20grpinjekjerner




Næringsdeklarasjon for Fyllt horngjel med pesto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.25757.03Kcal
Protein13.83107.66gram
Karbohydrat2.7921.72gram
Kostfiber0.765.92gram
Fett3.2525.30gram
Mettet fett0.967.47gram
Salt0.141.07gram
Pris på oppskriftenKr 12.07Kr 93.96Kroner
Hele oppskriften veier3 114 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo11,47 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær de ferdigrensede horngjel i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Horngjelen skal være som dobbelt filet, dvs. uten å ryggen er skåret opp. Skrell og hakk løk, hvitløk, basilikum og persille. Fyll det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og pepper. Stekes på en panne i ca. 6-8 min.

Tas opp og anrettes på en tallerken. Skjær potetene i terninger 2 x 2 cm og kok dem møre i lettsaltet vann. Tilsett gulerøtter i terninger og erter ca. 2 min, før potetene er ferdige. Hell vannet fra og krydre med salt og pepper.

Pesto: Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekjerner, parmasanost, olivenolje og finhakket hvitløk blandes i en skål og serveres sammen med potetene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 24422)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-10-14
Oppdatert dato:2007-10-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.