Fyllt horngjel med pesto inneholder
97 Kalorier,
3 g Karbo,
14 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fyllt horngjel med pesto har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fyllt horngjel med pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3028 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fyllt horngjel med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.25 | 757.03 | Kcal |
Protein | 13.83 | 107.66 | gram |
Karbohydrat | 2.79 | 21.72 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 5.92 | gram |
Fett | 3.25 | 25.30 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 7.47 | gram |
Salt | 0.14 | 1.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.07 | Kr 93.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 114 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,47 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær de ferdigrensede horngjel i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Horngjelen skal være som dobbelt filet, dvs. uten å ryggen er skåret opp. Skrell og hakk løk, hvitløk, basilikum og persille. Fyll det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og pepper. Stekes på en panne i ca. 6-8 min.
Tas opp og anrettes på en tallerken. Skjær potetene i terninger 2 x 2 cm og kok dem møre i lettsaltet vann. Tilsett gulerøtter i terninger og erter ca. 2 min, før potetene er ferdige. Hell vannet fra og krydre med salt og pepper.
Pesto: Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekjerner, parmasanost, olivenolje og finhakket hvitløk blandes i en skål og serveres sammen med potetene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 24422)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-10-14
Oppdatert dato:2007-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.