Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Spesiell gryte med masse smak om en bruker røkt makrell. Oppskriften inneholder
189 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ginataang Mackerel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3707 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ginataang Mackerel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 189.40 | 1 519.65 | Kcal |
Protein | 7.53 | 60.42 | gram |
Karbohydrat | 6.75 | 54.16 | gram |
Kostfiber | 0.62 | 4.97 | gram |
Fett | 14.56 | 116.82 | gram |
Mettet fett | 5.93 | 47.58 | gram |
Salt | 0.76 | 6.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.74 | Kr 62.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 605 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp halvparten av fløte(kokos), ingefær, chili, løk, hvitløk, pepper og salt, røres til det koker.
Når det koker så tilsettes makrell, evt fersk makrell. Dekk til og kok i 3 minutter. Ha i resten av fløten.
Ha i pakchoy og tomater og kok i 3 minutter.
Serveres med ris
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31701)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Philippines
Innlagt dato:2014-10-05
Oppdatert dato:2014-10-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift