Paella med makrell



Paella med makrell oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Paella med makrell inneholder 101 Kalorier, 8 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Paella med makrell har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paella med makrell er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4212 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkmakrell eller ca 800 g makrellfilét
100grreker
Ca 13stkferske med blåskjell skall
eller hermetiske blåskjell
1dlolje
4stktomater
eller 1 boks(400 g ) hermetiske
100graspargesbønner
2dlfrosne erter
1stkløk
1liten bokshermetiske paprikafrukter
250grris, ukokt
8dlfiskekraft/fiskebuljong
litt frisk persille
1feddhvitløk
0,5tsstøtt safran/gurkemeie
Ca 0,75stkchili
1dashsalt
hvit pepper
litt sitron




Næringsdeklarasjon for Paella med makrell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.41719.53Kcal
Protein6.3745.20gram
Karbohydrat8.4960.24gram
Kostfiber0.694.90gram
Fett4.5132.00gram
Mettet fett0.634.47gram
Salt0.332.36gram
Pris på oppskriftenKr 5.16Kr 36.61Kroner
Hele oppskriften veier2 838 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo33,48 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Knus hvitløk og safran i en morter sammen med 2 ss vann. Hakk løken, chilien og tomatene.
Bruk en lav vid gryte eller det du har som passer best. Surr løken i olje til den er blank.
Ha i hvitløk/safran blandingen, de knuste tomatene, chilien og fiskebuljong/kraft.
Smak til med salt og pepper, det skal være kraftig smak, risen vil dempe smaken.
Ha i risen og kok opp og ha så i aspargesbønner, paprika og fisken som er skåret i skiver eller litt store biter. La trekke i 5 minutter, legg på lokk og sett så gryten i stekeovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.
Ha i rekene og blåskjellene og la de bli varme. Når en paella er ferdig skal risen være kokt uten å være grøtete, og retten skal være saftig, men uten for mye væske. Vurder væskemengden i forhold til den risen du bruker.
Strø finhakket persille over og ev. litt presset sitron.
Sitron kan også presses over av hver enkelt ved servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 2743)
Tilberedningstid: 50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-09
Oppdatert dato:2002-12-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paella med makrell.Paella med makrell.
Denne retten har 101,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ginataang Mackerel.Ginataang Mackerel.
Denne retten har 189,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.