Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Hverdagsmat med bønner. Originalt skal det og serveres med grisesvor, men vi hadde ikke det. Kan lages som suppe eller gryterett. Oppskriften inneholder
82 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Skalldyr, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ginisang Munggo (Monggo) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3117 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ginisang Munggo (Monggo)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 82.05 | 217.90 | Kcal |
Protein | 8.05 | 21.38 | gram |
Karbohydrat | 8.38 | 22.25 | gram |
Kostfiber | 2.18 | 5.79 | gram |
Fett | 1.33 | 3.53 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 1.27 | gram |
Salt | 0.55 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.84 | Kr 7.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 593 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,85 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet i en gryte
Ha i Mungbønner og la småkoke til de blir myke (ca 35 til 50 minutter) Bønnene kan evt bløtlegges på forhånd
I en separat stekepanne, fres hvitløk, løk og tomat
Legg i svinekjøtt. Stek i 5 minutter
Ha i buljong terningen og fiskesaus. La det småkoke i 10 minutter eller til kjøttet er mørt. Merk: Hvis det er nødvendig, kan du ha i litt vann her.
Tilsett reker. Rør og kok i 2 minutter.
Hell over de ferdig kokte Mungbønner. Rør og deretter la småkoke i 10 minutter
Tilsett spinat
Strø på sort pepper
Serveres varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 30583)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Philippines
Innlagt dato:2013-11-03
Oppdatert dato:2013-11-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift