Graham-scones 2 inneholder
225 Kalorier,
34 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Graham-scones 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Graham-scones 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5248 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Graham-scones 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 224.88 | 130.77 | Kcal |
Protein | 7.75 | 4.51 | gram |
Karbohydrat | 33.60 | 19.54 | gram |
Kostfiber | 4.54 | 2.64 | gram |
Fett | 5.60 | 3.26 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 0.75 | gram |
Salt | 1.67 | 0.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.80 | Kr 1.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 233 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det er ikke scones i seg selv en med diabetes skal se opp for, men det er hva som legges på brødet.
Velg f eks en skive mager ost eller skinke med tomat eller paprika. Og hold deg til ett stykke! Sett ovnen på 250 grader.
Hell mel, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett margarin og melk og arbeid deigen godt og raskt sammen. Del deigen i to lika deler og form de til runde boller.
Legg bollene på plate, gjerne kledd med bakepapir og klapp de flate. Skjær et kryss i de og lag huller med gaffel. Stekes midt i ovnen 10 min til de er gyllenbrun. Avkjøles på rist. Scones spises helst fersk!
Sendt inn av
Margareta Schildt-Landgren og ernæringsfysiolog Åsa Åhlen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1533)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-14
Oppdatert dato:2002-09-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift