Grateng med sellerirot



Grateng med sellerirot oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Digg grateng med sellerirot som passer å lage når du vil ha en kjøttfri middag eller når du skal rydde i grønnsakskuffen i kjøleskapet. Gulrøtter og pastinakk eller persillerot er et naturlig følge.

Oppskriften inneholder 128 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grateng med sellerirot er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1487 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
0,5stksellerirot
300grpoteter - bruk en melen sort
2stkgulrøtter
1stkpastinakk eller persillerot
3stkegg
3dlmatfløte
150grrevet hvitost
1tssalt
0,5tspepper
1sssmør til smøring av formen




Kalorier og næringsinnhold i Grateng med sellerirot med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier127.57312.99Kcal
Protein5.6213.79gram
Karbohydrat5.9914.70gram
Kostfiber2.004.91gram
Fett8.5721.03gram
Mettet fett4.9412.12gram
Salt0.691.69gram
Pris på oppskriftenKr 4.52Kr 11.09Kr .-
Hele oppskriften veier1 472 totalt245 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo18,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær sellerirot, poteter og gulrøtter og pastinakk i tynne skiver - bruk gjerne en mandolin.
Klipp til et stykke bakepapir og legg det nederst i en ildfast form og smør kantene av formen med litt smør.
Legg skiver av poteter, gulrøtter, sellerirot og pastinakk lagvis i formen.
Visp sammen matfløte, egg, ost, salt og pepper og hell over grønnsakene.
Sett formen på nederste rille i forvarmet ovn på 180°C og stek i ca. 1 time.
Server gratengen som en egen rett f.eks. med godt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35727)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Innlagt dato:2021-07-16
Oppdatert dato:2021-07-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sellerirot-kebab.Sellerirot-kebab.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grateng med sellerirot.Grateng med sellerirot.
Denne retten har 127,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grateng med persillerøtter.Grateng med persillerøtter.
Denne retten har 103,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt sellerirot.Ovnsbakt sellerirot.
Denne retten har 58,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.