Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Gresskarpai 1 med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
250.84
3 486.07
290.51
Kcal
Protein
4.79
66.57
5.55
gram
Karbohydrat
20.11
279.48
23.29
gram
Kostfiber
0.83
11.54
0.96
gram
Fett
16.62
230.98
19.25
gram
Mettet fett
12.02
167.05
13.92
gram
Salt
0.34
4.77
0.40
gram
Pris på oppskriften
Kr 4.25
Kr 59.06
Kr 4.92
.-
Hele oppskriften veier
1 390 totalt
1 390 pr porsj
116 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
1. Bland alle ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet en times tid. Smør en paiform på ca. 26 cm i diameter.
2. Legg gresskarkjøttet sammen med 1 dl vann i en gryte og la dette småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Hell over i en sil og la renne godt av.
3. Miks eller mos gresskarkjøttet. Tilsett de andre ingrediensene.
4. Kjevle ut deigen mellom plastfolie. Legg leiven over paiformen og trykk den til. Skjær til kanten slik at den blir jevn. Prikk hull med en gaffel.
5. Hell fyllet i paiskallet og stek midt i ovnen på 200° i ca. 1 time.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 2118969389)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Amerika Innlagt dato:2014-10-29
Oppdatert dato:2018-10-28
Lesere: 4024 totalt.