1. Bland alle ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet en times tid. Smør en paiform på ca. 26 cm i diameter.
2. Legg gresskarkjøttet sammen med 1 dl vann i en gryte og la dette småkoke under lokk i ca. 15 minutter. Hell over i en sil og la renne godt av.
3. Miks eller mos gresskarkjøttet. Tilsett de andre ingrediensene.
4. Kjevle ut deigen mellom plastfolie. Legg leiven over paiformen og trykk den til. Skjær til kanten slik at den blir jevn. Prikk hull med en gaffel.
5. Hell fyllet i paiskallet og stek midt i ovnen på 200° i ca. 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 2118969389)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Amerika Innlagt dato:2014-10-29
Oppdatert dato:2018-10-28