Til 1 pai i 24 cm form.
Elt sammen ingrediensene til paideigen. Kjevle den ut og kle formen.
Prikk bunnen godt og sett formen i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Forstek paiskallet midt i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C.
Skjær gresskaret i terninger og kok dem i minst mulig vann til de er godt møre - ca. 30 minutter.
Mos gresskarterningene og rør inn de øvrige ingrediensene.
Hell fyllet i paiformen og stek paien videre på 190 °C til fyllet er fast - ca. 25 min.
Server paien varm, lun eller kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34358)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-10-18
Oppdatert dato:2018-10-18