Fotograf:Arla Foods Grillet hamburger smaker fantastisk godt. Hamburgerkjøttet blir saftig og velsmakende på grillen, og man kan variere med tilbehøret slik at man ikke går lei i løpet av sommeren.
I denne oppskriften har vi laget grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus, og vi har lagt til en god hjemmelaget coleslaw som prikken på i'en. Denne oppskriften er verdt å prøve!
Oppskriften inneholder 163 Kalorier, 15 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
- Bland crème fraîche, majones og søt sennep. Smak til med salt, pepper og sukker.
- Tilsett kål og gulrøtter, og rør til alt er blandet. La røren stå i ca en time.
- Form kjøttdeigen til 4 karbonader på ca. 125 gram hver og smak til med salt og pepper.
- Pensle burgerne med en generøs mengde barbequesaus og legg dem på grillen.
- Topp deretter burgerne med Burger Blue – og gi det et par minutter til osten har smeltet.
- Varm hamburgerbrødene og legg en skje med coleslaw på den nederste halvdelen av brødet. Legg deretter en burger, og en bit av tomat på brødet – avslutt med den øverste halvdelen av burgerbrødet, og smør med ønsket mengde barbequesaus.
- Og slik har du laget kjemepgod grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus!
Vel bekomme!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 33151)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2017-07-14
Oppdatert dato:2017-07-14