På kjøkkenet
Bland kjøttdeig, egg, melk, hvetemel, hvitløk, oregano, spisskummen, salt og pepper i en bolle. Rør alt sammen til en farse. Form kjøttboller på størrelse med golfballer.
Skrell eller skrubb potetene og kutt dem i to.
Rengjør paprikaen og kutt den i grove skiver.
Fordel potetbåtene og paprikaen på bunnen av woken og legg de rå kjøttbollene over.
Bland alle ingrediensene til tomatsausen glatt med en stavmikser og hell sausen over potetene og kjøttbollene i woken.
Ved grillen
Gjør grillen klar for indirekte varme. For en 57 cm ballgrill, bruk en ½ grillstarter av Weber briketter.
Sett woken med kjøttboller, poteter og saus på grillen i ca. 45-55 min. eller til potetene er møre. Hvis kjøttbollene er mørke på toppen, vend de om i sausen eller tilsett litt vann hvis sausen koker for mye.
Dryss over smuldret fetaost og ferskhakket persille og server.
Tips! Tilsett en håndfull svart eller grønn oliven rett før servering.
Antall personer: 6
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Forberedelsestid: 30 min
Tilberedning: 45-55 min
Grilltemperatur: 200°
Grillmetode: Indirekte
Utstyr: GBS Wok
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Weber
(Intern: 34282)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2018-09-18
Oppdatert dato:2018-09-18