Fotograf:
Matprat.no
Ta fredagstacoen til et nytt nivå! Helgrillet ytrefilet i tortilla sammen med en fløyelsmyk chevre, paprika og portobello er en smakskombinasjon de fleste vil elske. Oppskriften inneholder
160 Kalorier,
11 g Karbo,
12 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet tortilla med biff, geitost og portobello er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3031 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet tortilla med biff. geitost og portobello!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.07 | 649.18 | Kcal |
Protein | 12.24 | 49.64 | gram |
Karbohydrat | 11.06 | 44.86 | gram |
Kostfiber | 0.63 | 2.56 | gram |
Fett | 7.29 | 29.57 | gram |
Mettet fett | 3.13 | 12.69 | gram |
Salt | 1.03 | 4.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.39 | Kr 58.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 622 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Pensle ytrefilet med olje, krydre med salt og pepper. Grill fileten på direkte varme til den får en fin stekeskorpe, ca. 2 minutter på hver side. Legg fileten over på indirekte varme, stikk inn steketermometer og grill til ønsket kjernetemperatur. La kjøttet hvile 10-15 minutter før du skjærer i det.
Ved kjernetemperatur 55-60 °C er kjøttet lite stekt, 60-65 °C gir medium stekt og ved 70 °C er kjøttet gjennomstekt.
2. Dryss olje over portobello, krydre med salt og pepper. Grill soppen i 5 minutter, til den er mør. Del soppen i skiver.
3. Varm hvetetortilla raskt på grillen. Fyll tortilla med portobello, grillet paprika, chevre og ytrefilet i skiver. Brett fylt tortillalefse lett sammen og fest den med en tannpirker foran i skøyten.
4. Legg fylte lefser på indirekte varme noen minutter, til osten har smeltet.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31362)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-05-01
Oppdatert dato:2014-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift