Fotograf:
Brodogkorn.no
Raske og veldig gode grillspyd med kjøttboller. Grilles raskt og serveres med deilig kesamdipp. Oppskriften inneholder
204 Kalorier,
34 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillspyd med kjøttboller er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2527 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillspyd med kjøttboller!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.71 | 291.81 | Kcal |
Protein | 9.60 | 13.75 | gram |
Karbohydrat | 33.78 | 48.39 | gram |
Kostfiber | 2.27 | 3.25 | gram |
Fett | 2.85 | 4.08 | gram |
Mettet fett | 1.14 | 1.63 | gram |
Salt | 1.04 | 1.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.47 | Kr 4.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 292 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bruk romtempererte råvarer. Vannet skal være lunkent. Bland alle ingredienser, men hold igjen 1 dl vann til senere i elteprosessen. Kjør deigen i 3 minutter på sakte fart i kjøkkenmaskin. Øk deretter hastigheten og kjør deigen i ca. 6 minutter. Dersom du ikke har kjøkkenmaskin kan du elte deigen godt for hånd. Tilsett den siste dl med vann litt etter litt. Deigen skal være smidig og ha en blank overflate. Dekk bakebollen med plast og et klede, og la deigen heve i ca. 1,5 time.
2. Del deigen i 16 emner og trill dem til runde kuler. La hvile i 20–30 minutter under et klede.
3. Rull ut deigpølser på melet bakebord og tvinn deigen rundt grillspydet mellom kjøttbollene. Pensle med olje og dryss over urter.
4. Grill spydene på indirekte varme til de er gylne og gjennomstekte. Snu flere ganger underveis. Server med kesamdipp.
Tips!
Har du dårlig tid kan du skjære ferdig pizzadeig i strimler og bruke det istedenfor.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31541)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-06-27
Oppdatert dato:2014-06-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift