Fotograf:
Brodogkorn.no
Disse snurrene med spekeskinke er supergode og raske å tilberede på grillen. Kombiner dem med en god dipp for en komplett smaksopplevelse. Oppskriften inneholder
290 Kalorier,
32 g Karbo,
13 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brødpinner med spekeskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3849 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brødpinner med spekeskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 290.36 | 356.56 | Kcal |
Protein | 12.66 | 15.55 | gram |
Karbohydrat | 32.16 | 39.49 | gram |
Kostfiber | 2.89 | 3.55 | gram |
Fett | 11.70 | 14.37 | gram |
Mettet fett | 1.74 | 2.14 | gram |
Salt | 3.24 | 3.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.09 | Kr 12.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 228 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig.
2. Kjevle deigen tynt ut på et melet bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.
3. Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 31528)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-06-20
Oppdatert dato:2014-06-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift