Fotograf:
Frukt.no
Gulrotbrød 2 inneholder
231 Kalorier,
38 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Gulrotbrød 2 har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gulrotbrød 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gulrotbrød 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.80 | 3 828.97 | 1 914.49 | Kcal |
Protein | 8.19 | 135.87 | 67.94 | gram |
Karbohydrat | 37.96 | 629.76 | 314.88 | gram |
Kostfiber | 3.12 | 51.76 | 25.88 | gram |
Fett | 4.44 | 73.66 | 36.83 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 15.93 | 7.96 | gram |
Salt | 0.49 | 8.09 | 4.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.89 | Kr 31.36 | Kr 15.68 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 659 totalt | 1 659 pr porsj | 830 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
1. Smuldre gjær i en bakebolle. Varm melken til 37 grader C. Rør gjæren ut i litt av melken. Tilsett salt, honning og olje. Rør inn linfrø, revet ost og grovrevne gulrøtter.
2. Elt inn mel til en passe fast deig som knapt slipper bollen. Sett deigen til heving i ca 30 minutter.
3. Ta deigen opp på bakebordet og form til rundstykker som settes sammen i en langpanne med litt avstand imellom. Eller form til 2 brød.
4. Etterhev i ca 30 minutter.
5. Pensle rundstykkene med sammenpisket egg og strø eventuelt over sesamfrø.
6. Stek rundstykker ved 225 grader C midt i ovnen i ca 10 minutter og brød ved 200 grader C på nederste rille i ovnen i ca 20 minutter. Avkjøl på rist.
7. Gulrotrundstykker og gulrotbrød egner seg til frysing.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 24807)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-22
Oppdatert dato:2008-03-22
Lesere:
3590 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift