Gulrotbrød uten gluten



Gulrotbrød uten gluten oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Grønnsaker i brød går an, og godt er det og! Bak et enkelt og saftig gulrotbrød uten gluten til frokosten. Brødet lages på grov melblanding.

Oppskriften inneholder 259 Kalorier, 47 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Gulrotbrød uten gluten er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1568 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4dlvann
0,5dlolje
1pakkegjær
2dlgulrøtter, finrevet
1sssirup
1tssalt
1kggrov melblanding glutenfri til brød og rundstykker




Kalorier og næringsinnhold i Gulrotbrød uten gluten med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier259.324 149.121 383.04Kcal
Protein3.4354.8818.29gram
Karbohydrat46.73747.68249.23gram
Kostfiber5.4086.4028.80gram
Fett5.3285.1228.37gram
Mettet fett0.6610.563.52gram
Salt1.0717.155.72gram
Pris på oppskriftenKr 3.53Kr 56.48Kr 18.83.-
Hele oppskriften veier1 600 totalt1 600 pr porsj533 pr stk gram
Energiprosent fra karbo72,08 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 3 brød

Varm vann og olje til 37 °C, og hell væsken over i en bakebolle.
Rør ut gjæren i væsken, og tilsett resten av ingrediensen. Rør sammen til en jevn, men løs deig.
Dekk bakebollen med plast, og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Ta deigen ut på lett melet bakebord (husk å bruke glutenfritt mel). Elt deigen lett sammen og del den i 2 eller 3 like store emner, og form de til brød. Legg brødene på en stekeplate med bakepapir.
Dekk med plast eller klede, og la brødene etterheve til dobbel størrelse, ca. 60 minutter.
Stek brødene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 60 minutter. Avkjøl på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 35555)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2020-12-26
Oppdatert dato:2020-12-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Grove rundstykker med gulrot.Grove rundstykker med gulrot.
Denne retten har 214,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotbrød 2.Gulrotbrød 2.
Denne retten har 233,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotbrød 3.Gulrotbrød 3.
Denne retten har 196,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotsandwich med parmesan.Gulrotsandwich med parmesan.
Denne retten har 133,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gulrotbrød uten gluten.Gulrotbrød uten gluten.
Denne retten har 259,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.