Fotograf:Regal Gulrotbrød er et sunt og populært brød som de fleste liker. Passer ypperlig i matpakken. Tips! Brødet er ferdigstekt når du hører en hul lyd når du banker på undersiden.
1. Riv gulrøttene grovt. Bland de våte ingrediensene i en bakebolle og tilsett de tørre ingrediensene litt for litt. Arbeid blandingen sammen til en deig og elt godt. La deigen heve på et lunt sted i ca 1 time.
2. Elt deigen godt og form den til et brød. Etterhev deigen på en smurt stekeplate i ca 1/2 time. Snitt i brødet med en skarp kniv like før steking.
3. Stek brødet på nederste rille ved 200 grader i ca 35-40 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 35461)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-11-05
Oppdatert dato:2020-11-05
Lesere: 254 totalt.