Helkokt piggvar i ovn inneholder
137 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Helkokt piggvar i ovn har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helkokt piggvar i ovn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4738 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helkokt piggvar i ovn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 136.89 | 651.25 | Kcal |
Protein | 13.16 | 62.61 | gram |
Karbohydrat | 0.26 | 1.24 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 1.19 | gram |
Fett | 9.19 | 43.72 | gram |
Mettet fett | 4.73 | 22.50 | gram |
Salt | 1.11 | 5.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.29 | Kr 82.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 903 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og skyll fisken riktig godt. Klipp av finnene hvis det er ønskelig. Lag et snitt langs ryggfinnen så fisken ikke krøller seg i koken. Gni fisken inn- og utvendig med salt, legg den i ovnspannen. Kok den ved 100 C i ca 1 1/2 time.
Halvsmelt smør i en kjele til hollandaisen. Pisk kraftig sammen eggeplommene og vann eller vin, sett denne kjelen i vannbad og tilsett det halvsmeltede smør litt om gangen. Vannet må ikke overstige 60 C, da skiller den seg. Tilsett krydder og sitronsaft. Pisk kraftig til sausen tykner. Må ikke koke. Smak om det må tilsettes salt.
Legg den hele fisken pent på et serveringsfat. Fjern skinnet før serveringen. Garner med sitronskiver, og server kokte poteter drysset med dill og sausen ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11778)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift