Fotograf:
Norges sjømatråd
Helstekt Breiflabbhale inneholder
76 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Helstekt Breiflabbhale har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helstekt Breiflabbhale er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helstekt Breiflabbhale!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.46 | 344.36 | Kcal |
Protein | 7.27 | 32.74 | gram |
Karbohydrat | 1.13 | 5.09 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 1.53 | gram |
Fett | 3.87 | 17.43 | gram |
Mettet fett | 1.13 | 5.09 | gram |
Alkohol | 1.05 % | | | |
Salt | 0.17 | 0.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.51 | Kr 60.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 802 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,91 % | | |
Fremgangsmåte:
Renskjær breiflabbhalen.
Stek løken gyllen i smør. Hell på hvitvin og kok inn til 1/3.
Tilsett tomater og fiskekraft, kok opp og la stå og koke forsiktig.
Dryss salt og pepper på fisken. Stek den i olje på sterk varme til den er brun på alle kanter. Legg fisken over i sausen og la den trekke i 10 til 15 minutter avhengig av tykkelsen. Ta fisken opp og hold den varm.
Sil sausen over i en annen kjele. Kok den inn litt og tilsett fløten
Smak sausen til med salt, litt kanel og ingefær og kanskje litt pepper. Rør inn smøret til slutt. Legg breiflabben på fat sammen med litt stekte skjell og hell saus omkring. Server med ris, pasta eller kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 21952)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-13
Oppdatert dato:2006-05-13
Lesere:
7032 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift