Fotograf:
Norges sjømatråd
Breiflabbfilét med hot saus inneholder
86 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Breiflabbfilét med hot saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Breiflabbfilét med hot saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Breiflabbfilét med hot saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.13 | 230.96 | Kcal |
Protein | 9.62 | 25.80 | gram |
Karbohydrat | 2.33 | 6.25 | gram |
Kostfiber | 0.32 | 0.86 | gram |
Fett | 3.06 | 8.21 | gram |
Mettet fett | 1.88 | 5.04 | gram |
Alkohol | 1.45 % | | | |
Salt | 0.87 | 2.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.19 | Kr 48.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 073 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,82 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend fiskeskivene i en blanding av hvetemel, salt og pepper. Brunes i smør/olje på hver side.
Tilsett tomatpure, løk, chili, krydderbukett og hvitvin og fiskekraft. Surres på svak varme ca 15 minutter.
Ha i Noilly Prat, kok i 5 minutter og smak til sausen. Server med løskokt ris.
Tips
Sausen kan også lages separat etter først å ha stekt fisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 961)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Lesere:
4311 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift